elke dag in het zicht van uw klant!

USB sticks

Een kleine greep uit ons enorme assortiment USB Sticks

USB Stick 2.0 of 3.0 Twister 4, 8 of 16GB

De populaire USB flash drive met aluminium draaigedeelte en 16GB geheugen. Zowel de body als het aluminium draaigedeelte zijn in 12 kleuren leverbaar en onderling uitwisselbaar. De producten kunnen worden voorzien van een lasergravering, digitale print en is te personalizeren met een doming.

 

 

USB Stick 2.0 On-The-Go 16GB

Sluit uw USB aan op uw mobiel en draag gemakkelijk en snel data over met deze On-The-Go (OTG) USB. Zowel de body als het aluminium draaigedeelte zijn in 12 kleuren leverbaar en onderling uitwisselbaar. De producten kunnen worden voorzien van een lasergravering, digitale print en is te personalizeren met een doming. Geschikt voor smartphones met een micro-usb aansluiting.

 

 

USB Stick 2.0 Card 4, 8 en 16GB

Creditcard formaat USB 2.0 flash drive inclusief een full colour all-over bedrukking.

 

USB Stick custommade 2, 4, 8, 16, 32 en 64 GB

“capless’ bestaat uit één geheel en is solide en eenvoudig. De USB connector steekt uit en is krasvast en water- en stofafstotend.

“Shape Insert” is in elke maat of vorm verkrijgbaar en breed toepasbaar. De USB connector komt naar buiten door er aan te trekken.

“Shape Slide” een USB stick met een slide waarin de USB connector is verwerkt.

“Shape Push&Pull” de USB connector is volledig geïntegreerd in de behuizing en komt tevoorschijn met een druk op de

USB connector.

“Shape Include” bestaat uit twee delen. De USB connector verbindt beide delen en is er als een dop vanaf te trekken.

Alle modellen zijn aan beide zijden full colour te bedrukken.

 

USB Stick 2.0 Key 8GB

USB flash drive in sleutelvorm. Aluminium materiaal. Standaard in een witte geschenkverpakking geleverd.

 

 

 

 

USB Easy from stock 1, 2, 4 en 8GB

Uit voorraad leverbaar! USB stick (2.0) voor het veilig en handzaam bewaren en vervoeren van bestanden. Direct klaar voor gebruik door “Plug&Play” systeem. Bruikbaar onder Windows, Mac en Linux. Per stuk in doosje. De producten kunnen worden voorzien van een lasergravering en maximaal 4 kleuren tampondruk. Extra mogelijkheid: data upload verwijderbaar.

 

 

 

USB deLux 512 MB, 1, 2, 4, 8, 16 en 32GB

Zeer mooie, stijlvolle, lederen USB stick met drukknoopsluiting, voor het veilig en handzaam bewaren en vervoeren van bestanden. Voorzien van elegant vormgegeven sleutelhanger. Direct klaar voor gebruik door “Plug&Play” systeem. Bruikbaar onder Windows, Mac en Linux. Standaard per stuk in kartonnen doosje. Extra mogelijkheden: data upload verwijderbaar/onverwijderbaar, uw logo als computerdrive. Inclusief opdruk t/m 4 kleuren of blinddruk op achterzijde.

 

 

 

*verplicht