elke dag in het zicht van uw klant!

Kookkadopas

In de wereld der relatie- en eindejaarsgeschenken zijn de digitale varianten in opkomst. Ook eigen keuze concepten worden steeds populairder. Zelf kiezen waar en hoe men culinair kan gaan genieten wordt gewaardeerd! De Kookkadopas biedt keuze uit meer dan 15.000 producten en diensten, is onbeperkt geldig en is door de koppeling met de mobiele telefoon, altijd binnen handbereik.

We kunnen de kookkadopas in verschillende vormen leveren.                                                                                                                                 Voorzien van bedrijfslogo, persoonlijke tekst en videoboodschap, maar ook in digitale vorm als e-ticket.

Je geeft culinair genot en maakt het persoonlijk
Met de Kookkadopas kun je culinaire producten online kopen om zelf te koken, of ga je uit eten. De Kookkadopas is ook op unieke wijze persoonlijk te maken. Door het toevoegen van een persoonlijke videoboodschap, tekstboodschap en bedrijfslogo wordt de Kookkadopas een onvergetelijke herinnering. Persoonlijke aandacht blijft hangen!

De Kookkadopas is de enige giftcard die alles biedt rondom koken en eten

  • De Kookkadopas is onbeperkt geldig
  • De Kookkadopas is gekoppeld aan je mobiele telefoon, dus altijd binnen handbereik
  • De Kookkadopas is met tekst, logo en videoboodschap persoonlijk te maken
  • De Kookkadopas heeft een eigen app, hierin kan direct worden aangekocht of mee worden betaald op locatie, bijvoorbeeld in een restaurant
  • De Kookkadopas is in zowel fysieke als digitale vorm te bestellen.

 

*verplicht